Rotissör

Rotissör

Rotissör är expert på att grilla och/eller sälja grillad mat.

Rotisserie kan förenklat förklaras som grillning på ett roterande spett. Sedan mycket lång tid tillbaka har människor använt spett för att grilla mat över öppen eld.

Utbildning

Utbildning för arbete inom restaurangområdet finns inom gymnasieskolan på Restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Visa mer
Visa mindre

    Få hjälp att hitta rätt utbildning

    Vill du få hjälp att hitta en utbildning som passar dig? Fyll i formuläret nedan så matchar vi samman dig med utbildningar som leder till yrket. Du får förslagen via vår systersajt, Studier.se.


    Beskriv inriktning på utbildningen, så vi kan hitta de bästa förslagen för just dig.

    MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

    Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
    Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
    OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.